Returret & Ombytning

14 dages fuld returret

Vi giver 14 dages fuld returret på alle varer Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortryder du købet indenfor 14 dage tilbagebetales hele købesummen.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til fragtselskabet senest 14 dage efter modtagelsen.

Ombytning til anden farve, størrelse eller style

Ønsker du at ombytte dine varer til en anden farve, størrelse eller en helt anden style, anbefaler vi altid at du laver en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet. Herefter sender du den vare retur du ikke ønsker og notere dit nye ordre nummer.

Du har også mulighed for at lave et almindelig bytte, hvor du sender varen retur og skriver hvilken varer du ønsker i stedet. Så kan vi bare ikke garantere at varen er på lager når vi modtager din returpakke, da den kan være solgt i mellemtiden.

Skal varen sendes retur?

Er farven ikke den rette eller er størrelsen forkert? Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Husk at varen kun kan byttes eller returneres hvis du sender den retur i samme sandt som du modtager den. Vare må ikke have været i brug. Vedlæg din faktura og skriv hvad der skal retur.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget returvaren tilbagebetales beløbet oftest indenfor maks 1-5 hverdage Vær tålmodig, for det tager 2-10 dage for tilbagebetalingen at blive krediteret din konto. Tiden afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Vi krediterer din tilbagebetaling til det samme betalingskort, du brugte ved ordreafgivelsen. Hvis det ikke er muligt at gennemføre tilbagebetaling til kortet (f.eks. hvis kortet er blevet afvist, annulleret eller er udløbet), kontakter vi dig.

Reklamationer

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt på HHGymWear 

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden ombyttes, eller repareres denne vederlagsfrit af HHGymWear. Hvis varen ikke kan repareres krediteres denne efter accept fra HHGymWear. Skade på varen som skyldes dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten. Det er producenten af varen der afgør om varen er reklamationsberettiget. En returbehandling kan tage op til 20 dage.